Reklamní, dárkové a firemní předměty jako účinný marketingový nástroj

Kvalitní firemní reklamní a dárkové předměty upevňují obchodní i kolegiální vztahy a patří mezi nejúčinnější marketingové nástroje. Například lehkou skládací nákupní tašku má v době zaměřené na ochranu životního prostředí u sebe téměř každý.

Ovlivněte pozitivní vnímání vaší firmy

Firemní reklamní a dárkové předměty umí pozitivně ovlivnit vnímání firmy jejími klienty. Dárky upevňují pozitivní obchodní i kolegiální vztahy, posilují důvěru a zvyšují ochotu nakupovat. Navíc vám pomohou prominout obchodní případné chybičky a nedostatky, ke kterým může v každém procesu občas dojít.

Reklamní předměty jako účinný marketingový nástroj

Zahrňte do svého balíčku marketingových a reklamních nástrojů dárkové předměty s logem vaší firmy. Reklamním dárkem od KOLPRINT, spol. s.r.o. může být v podstatě jakýkoliv předmět, který má nějakou užitnou hodnotu a lze na něj umístit firemní logo. Vsaďte na originální design, zajímavost a kvalitu provedení.

Zaměřte se na cílovou skupinu

Reklamní předmět s firemním logem má korespondovat s cílovou skupinou, pro kterou je určen. Zapomeňte na zbytečnosti a řiďte se funkčností a použitelností. Zkuste třeba kalendář, propisku, flash disk, ručník nebo lahev na vodu. Užívaný předmět společně s brandingem se stává jedinečným způsobem podpory prodeje.

Pro obchodní partnery i významné hráče v byznysu

Běžnéfiremní dárkové předměty jsou vhodné pro obchodní partnery, prezentace na veletrzích, firemní večírky, oslavy firemních výročí i jako vánoční dárky pro zaměstnance, kolegy i zákazníky. Luxusní dárkové předměty potěší významné obchodní partnery a úspěšné hráče na trhu v odvětví vašeho byznysu.

Internetový prodej reklamních předmětů

Využijte široký sortiment reklamních předmětů s potiskem pro jejich propagaci s možností online objednávky firemních razítek, papírů i obálek, vizitek, letáků, samolepek, reklamních cedulí, panelů, vlajek i billboardů. Bannery se tisknou na digitálním tiskovém stroji. Součástí nabídky je i reklamní polep automobilů.

Na co vsadit?

Mezi nejoblíbenější reklamní předměty patří oblečení, psací potřeby a tašky. Muži nejvíce ocení trička a čepice, ženy psací potřeby, hrnky a reklamní tašky, které podle studií představují předmět, kterého si lidé nejvíce všimnou. Reklamní tašky se vyrábí sítotiskem či flexotiskem. Průmyslový tisk se využívá na různé druhy materiálů od plastů, dřeva přes kovy, keramiku, textil a jiné druhy materiálů.